RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2013 Cześć, Z racji tego że przez 3 lata nie zmieniałem telefonu siedziałem na starej avili od nowości nie jestem obecnie w temacie. Szukam jakiegoś w miarę prostego telefonu nie zbyt wypasionego a za razem nie drogiego Telefon głównie do rozmów i smsów może być z nutką socialu (facebooka) Znalazłem w sumie 2 takie telefony a mianowicie Od nokii http://www.mgsm.pl/pl/katalog/nokia/c5005mp/Nokia-C5-00-5MP.html no i od samsunga http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsung/gtc3530/Samsung-GT-C3530.html Telefony w sumie porównywalne nokia siedzi na symbianie ale nie koniecznie mi to potrzebne Ceny tych telefonów są już zupełnie inne. Co byście wybrali? a może polecicie coś jeszcze od siebie ?. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2013 Tego samsunga brałem ostatnio dla teścia. Powiem Ci, że jest bardzo solidnie wykonany. Metalowe "plecy" pozytywnie wzmacniają cały telefon. Wyświetlacz jest bardzo dobrej jakości, kolory żywe. Akumulator "trzyma" około 5-7 dni przy niezbyt intensywnej eksploatacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nmn 6 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2013 Też miałem styczność z tym samsungiem i z czystym sumieniem polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2013 Osobiście brałbym Samsung'a, do Nokii się zniechęciłem już długi czas temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2013 Również polecam samsunga, mam go już troszkę czasu jako zapasowy i się trzyma. Jedyny minus dla mnie to klawiatura która jest "za płaska". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2013 C5 też jest całkiem w porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paveleks 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2013 Ja używałem dwa telefony na przemian Nokia N8 oraz Samsung Wave 3, ale zostałem przy Noki bo jednak sprzęt jest lepszej jakości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2013 Ja polecam Nokię, kumpel miał ten model 3 lata i bardzo dobrze się sprawował. Solidny telefonik, wygodnie się pisze sms'y i bateria dobrze trzyma. Widać, że lepsza niż w Samsungu. Od razu mówię, że miałem styczność z Samsungami i mogę stwierdzić, że to dziadostwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZbychuR Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 Jeżeli chodzi o oba fony to ... nie urywają, Ale bym brał nokię. Zapytasz dlaczego ? Otóż nokia ma najlepsze proste telefony, można rzecz legendarne. Lecz coś nie może się odnaleźć w smartfonach. Natomiast samsung zaczął od felernie od zwykłych telefonów, lecz obecnie na rynku robi najlepsze smartfony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach