Rbit 15 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2013 Szukam jakiegoś systemu do udostępniania plików. Panel WWW z poziomu którego po zalogowaniu możliwe jest udostępnianie plików + możliwośc zabezpieczenia plików hasłem + generowanie linku do pliku po wrzuceniu. Interesują mnie rozwiązania darmowe jak i płatne.\\ plaforma: Linux Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2013 Mogę polecić ci http://sibsoft.net/xfilesharing_free.html W zupełności na twoje potrzeby wystarczy ta wersja. Sam korzystałem dość długo z tego skryptu i byłem jak najbardziej zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rbit 15 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2013 Nie widze opcji zabezpieczanie plików hasłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2013 Nie widze opcji zabezpieczanie plików hasłem. Przy wgrywaniu pliku zaznaczasz czy ma być on prywatny czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach