RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2013 Mam na sprzedanie serwer vps z panelem DirectAdmin. jest to serwer z oferty mintshost.pl http://mintshost.pl/virtual3.php specyfikacja serwera VPS Professional + DirectAdmin PL + Pomoc Administratora Procesor 4x2.8 GHz Pamięć RAM 4 GB Pamięć maksymalna 6 GB Dysk twardy 75 GB Bez limitu transferu Panel HyperVM Gwarancja SLA 99.9% Wirtualizacja OpenVZ Kopia zapasowa co 24h Łącze 100 MBit - gwarantowane 20 MBit Pełny dostęp ROOT Pomoc techniczna 24/7* Możliwość zmiany pakietu -/+ Serwer jest opłacony do 31 czerwca panel directadmin zainstalowany i skonfigurowany. Serwera nie potrzebuję już gdyż wysprzedałem wszystkie serwisy. Koszt miesięczny to 108zł u mnie kupisz serwer znacznie taniej:) Kwota jaka mnie interesuje nie jest zbyt wysoka bynajmniej tak myślę bo chcę 200 zł płacisz jak za 2 miesiące a dostajesz 4 kontakt gg:38600050 (zawsze jestem na nie widoku) mail :bartoraf@gmail.com tel.:podam na pw kontakt oczywiście też przez pw Jest oczywiście możliwość wystawienia aukcji na allegro zapewnię kupującemu też tańsze przedłużenie serwera. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2013 (edytowany) Za 100 oddam nie powiem bo zależy mi na kasie __________________________________________________________________________ SPRZEDANE Edytowano Luty 10, 2013 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2013 Serwer kupiony, bez żadnych problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach