Webbb 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2013 Szuka skryptu pod sklep, instalowałem skrypt "prestashop", ale okazał się za bardzo rozbudowany jak na moje potrzeby. Szuka coś takiego jak jest na tej stronie : mesodeals.com czyli tylko płatność paypal. Sklep nie będzie rozbudowany, kilka przedmiotów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Luty 3, 2013 Jak kilka przedmiotów to rozwiązanie z WP wydaje się być idealne: http://tradematik.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ittw 3 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2013 ja proponuję wp + darmowy woocommerce (http://www.woothemes.com/woocommerce/). Posiada polskie tłumaczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Webbb 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2013 Jeszcze zależy mi żeby w skrypcie nie było żadnej rejestracji tylko po kliknięciu "kup" wyskakiwało okno do wpisania e-mailu i następnie przenosiło do płatności . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ittw 3 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2013 Znaczy chcesz sprzedawać tylko produkty do ściągnięcia? W woocommerce, ustawiasz produkty jako wirtualne i mały filtr wymaganych pól z tego linka: http://wordpress.org/support/topic/woocommerce-remove-fields-on-edit-address Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Webbb 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2013 (edytowany) Nie do ściągnięcia, dodatki do różnych gier (goldy itp. ) , co do wp to jest płatny, a szukam czegoś darmowego . To mój pierwszy sklep, więc obeznanie moje w tej branży jest znikome Edytowano Luty 3, 2013 przez Webbb (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ittw 3 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2013 wg mnie Wp (gpl) i woocommerce (gpl) nie są płatne, ale jak chcesz to Ci sprzedam za pół ceny Nie do ściągnięcia? czyli fizyczne produkty? Na jaki adres wyślesz skoro kupujący podaje tylko email? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Webbb 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2013 (edytowany) Może trochę nie doczytałem E-mail jest to kontaktu z kupującym ponieważ muszę przekazać mu towar w grze Jak znajdę skrypt to będzie trzeba też dodać pole z nickiem z gry. WP to wordexpress ? Edytowano Luty 3, 2013 przez Webbb (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ittw 3 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2013 czyli produkt wirtualny a nick to można podać w dodatkowych info do zamówienia.W woocomerce nie trudno dodać dodatkowe pole, lub wykorzystać któreś z usuniętych wcześniej. WP to wordexpress ? albo Wojsko Polskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Webbb 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2013 Rzeczywiście skrypt bardzo ciekawy i w miarę łatwy w obsłudze , póki co mam jeden problem , jak wyedytować pola dotyczące adresu płatności bo jest ich więcej niż potrzeba. Da się to zrobić jakoś w skrypcie , czy trzeba się bawić w plikach ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Webbb 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2013 I czy da się żeby wp-admin był po polsku, a reszta skryptu po angielsku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach