kajtek 7 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2013 Szukam osoby która dodała by 10 krótkich komentarzy (w zasadzie opinii) na jedną stronę, w zamian za umieszczenie reklamy na stronce. Robota +- 10 min. Więcej na pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HostGame.pl Zgłoś post Napisano Luty 3, 2013 na jakiej stronie reklama? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajtek 7 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2013 Wysłałem pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2013 mi też wyślij PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daro433 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2013 Mi też wyślij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajtek 7 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2013 (edytowany) Temat nadal aktualny, zapraszam więcej osób na pw 10 min roboty = tyg reklamy Edytowano Luty 5, 2013 przez kajtek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach