plascadeine 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2013 Witam, szukam hostingu ok na początek ok 5gb powierzchni po pół roku planuję więcej miejsca zajmować więc zalecana by była bezproblemowa migracja na wyższy pakiet, transfer miesięczny ok 80-100gb, hostowane będa 2-3 wordpresy bez wodotrysków, jedna z ruchem dwie bardzo niszowe, zastanawiałam sie nad superhost, biznes-host, może jakieś inne propozycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2013 Superhost odrzuć od razu (wcześniej poczytaj opinie tutaj na forum). Z biznes-host sam korzystam i zdecydowanie polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Luty 2, 2013 Cześć, Ja Ci polecę Biznes-Host.pl - Pakiet Start (link: http://biznes-host.pl/index.php?s=hosting-bh&rodzaj=bit) Dodatkowo masz kod rabatowy na 25%: 973T-122T-SSTH (jeżeli już ktoś zużył i nie działa - napisz do mnie na PW) Pozdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2013 Witam, Chciałbym zaproponować pakiet WWW Standard - 15 GB transferu oraz 150 GB transferu. Szczegółowe informacje na temat oferty znajdują się tutaj - Mintshost.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach