skip850 0 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2013 Q Cześć. Posiadam aktualnie vps na e24cloud (pieniążki z testów) i chciałbym się przenieść. Na serwerze jest zainstalowany ts3 na którym jest ~100 osób. Poszukuje vps pod ts3 i pod małe forum. Zainteresowała mnie oferta nr2 w webh.pl, czy na tym serwerze będzie wszystko grało, wystarczy tyle transferu? A może jakieś inne propozycje. Wysłane z Xperia S Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nesti 67 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2013 Podaj z jakich parametrów korzystałeś, i jakie miałeś zużycie transferu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skip850 0 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2013 1 Core / 0.5 GB RAM / 40 GB HDD / Debian 6.0 - 64 bit Około 150GB na 2 tygodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2013 http://webh.pl Opcja Nr1 w zupełności wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanPL 4 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2013 Ja polecę http://www.mintshost.pl/virtual.php Pakiet Mini powinien Ci wystarczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skip850 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2013 Zdecydowałem się na pakiet nr2 z mintshost.pl . Dzięki wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
predzyl 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 A takie pytanko ile osób siedziało u Ciebie na tym TS3 tak średnio, bo planuje zakup serwera i nie wiem ile transferu wybrać u mnie to od 100 do 150 osób będzie. Jest jakaś strona gdzie można wyliczyć transfer ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 (edytowany) Nikt takich danych nie ma, mogę Ci powiedzieć, że na moim TS'ie 150-200 osób online idzie około 600 GiB total na miesiąc. Mniej więcej. Edytowano Luty 18, 2013 przez Archi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 Polecam NetDC.PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 Ostatnio mintshost miał problemy ze stabilnością i zabezpieczeniami (włamali się na ich stronę i serwery) Polecam webh.pl pakiet 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach