granatnik59 0 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2013 Witam,Zamierzam otworzyć nową stronę, będzie to portfolio, ale rozbudowane.Będą tam specjaliści z różnych działów: Kodowanie, grafika, programowanie, copywriting itd.Od dłuższego czasu myślę nad nazwą.Mogą to być pomieszane słowa czy jakieś własne wyrazy jak np: "novative", "skynet" lub coś typu eNet itd.Jakieś unikalne nazwy i na temat.Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grafik.Marinez 1 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2013 Czyli ogólnie usługi w sieci, kombinowałbym nazwę ze słowem "web" podobnie jak zrobił założyciel tego forum, ewentualnie "net", bądź literką "i" lub "e" na początku frazy Jak już coś zarejestrujesz daj znać co wymyśliłeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2013 highlevel highweb webhigh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
granatnik59 0 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2013 ok dzięki, Marinez myślałem nad NetSky, ale jest już skynet także mogłyby być pomyłki, a chciałbym coś unikalnego. Dziś u grafika zamawiam projekt dlatego potrzebuję do dziś nazwy Kalkulatorek, nazwy niezbyt ciekawe, także na pewno odpadają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2013 Sprawdź sobie jeszcze domeny czy są wolne... bo zrobisz projekt a domeny nie będzie wolnej i będzie klops ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
granatnik59 0 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2013 Projekt oczywiście zlecę, gdy będę miał nazwę. Wtedy sprawdzę dostępność, następnie zlecę wykonanie projektu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2013 Projekt oczywiście zlecę, gdy będę miał nazwę. Wtedy sprawdzę dostępność, następnie zlecę wykonanie projektu. Zleć wymyślenie nazwy razem z projetem i po sprawie. Opieranie się na przypadkowych nazwach zaproponowanych przez osoby na forum nie jest ogólnie dobrym pomysłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
granatnik59 0 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2013 Myślałem nad tym, zapytam się grafika czy będzie u niego taka możliwość. Temat uważam za zakończony. Dziękuję za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach