srok@ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2006 Heh, z nudów ten temat. Jakiej muzyki słuchacie. Dajcie kilka kawałków z "pamięci" nie najlepszych, ulubionych tylko tych co lbusz i Ci na myśl przyszły Moja lista: > Kaliber 44 - Bierz Mój Miecz i Masz> AbraDab - Rap To Nie Zabawa Już > AbraDab - Piosenka o G. > Pokahontaz - Nie1 > Paktofonika - Na Mocy Paktu > AbraDab - Jedziemy Po Zioło > Kaliber 44 - + i - > Hst, Fokus - Alkoholizm Lista ta nie ma najmniejszego sensu Tak żeby po prostu była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2006 Dobrej, Piosenka o G. rox! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2006 Ja najczęściej słucham tych: 1) Krzysztof Krawczyk - "Internal Server Error" 2) Ricky Martin - "Go data... go" 3) Metalica - "Connection refused" 4) Tina Turner - "Kernel panic" Tak. Mnie też się nudziło. //edit: 5) Krzysztof Kiljanski i Kayah - "FreeBSD... Prócz Ciebie nic" 6) Europe - "Reboot... The Final Countdown" 7) Cranberries - "Top... Zombie" 8) De Mono - "Rescue... znów jesteś ze mną" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srok@ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2006 rotfl Piosenka o G. rox ale "jedziemy po zioło" lepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2006 Moje najleprze utworz teras to Doda i Blok 27, soł SOOOPER! (heh) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fredzio 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2006 http://radio.c64.org:8200/ z winampu. czasem fajna muzyka trance techno i taka tam. Remixy z dawnych klasycznych gier C= i ATARI, przerobione na dzisiejsze czasy. tj. spy vs spy, bruce lee, czy barbarian. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2006 WYP3 - ja mam to co Ty ;] sunrise, sensation, black oldschool music - cypress hill - hand on the pump Gangstars, Ice-T, MOP ... ;-) Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2006 Hip-hop, techno, trance zalezy od imprezy i alkoholu ... Z dużym naciskiem na polski HH ps. w sumie to kazda muzyka mi podchodzi oprucz wszystkich odmian rocka, ktore mnie odrzucaja tak samo jak ludzie sluchajacy tego ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2006 to ja dołoże swoje;) dance, polski HH i ofkors DiscoPolo;) Ale ogólnie - jak leci tak słucham:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Turb0 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2006 Moje: -System of A down -Metallica -Farben Lehre -Happysad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2006 Freedom?! I call it house music! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach