Times 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2013 (edytowany) Witam wszystkich. Chciałbym zakupić nowy telefon a właściwie przedłużyć umowę , co bardziej proponowalibyście: „LG SWIFT L7” czy „Sony Xperia J” bardzo prosiłbym o opinie. Pozdrawiam Edytowano Styczeń 31, 2013 przez Times (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krysia5522 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2013 LG SWIFT L7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inferno 41 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2013 Poza nfc i nieco większym wyświetlaczem po stronie swifta i nieznacznie większą baterią i hsupa po stronie xperii to praktycznie te same telefony. Mimo wszystko lepszy swift Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HostGame.pl Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2013 Sony Xperia J Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kuci 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2013 Sony xperia P - bdb telefon, zerio ścin dobry aparat, system adroid mega;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2013 Mam swift l7 i jestem zadowolony z telefonu. Mogę szczerze polecić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach