RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 Siema siedzę już trochę czasu na Ubuntu w wersji 12.04 wszystko sobie skonfigurowałem i gra jak talala ale mam jedno pytanko jest jakaś opcja lub jakiś dodatek aby na każdym z pulpitów roboczych mam ich 4 mieć można było inną tapetę ? nie mogę tego odnaleźć jakoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2013 Na unity się da, z tego co wyguglałem: http://joesteiger.com/2011/07/18/enable-different-wallpapers-for-each-workspace-in-unity-ubuntu-11-04/ Dzięki ale nie mam tej opcji uncheck show_dekstop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2013 Oj no i nie pomogło mam ustowawione jak w tutku 4 obrazki reboot też był dla pewności też wklepałem polecenie co podałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2013 (edytowany) A no zrobiłem zrobiłem sprawdzałem nawet No nic trudno będę instalował 12.10 może tu pójdzie I tak dzięki za pomoc Edytowano Styczeń 30, 2013 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2013 No więc tak jednak nie śmiało powiem że nie udało mi się tego rozpracować Ma ktoś jakieś pomysły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach