Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 Witam Chcę zasięgnąć opinii o świeżo napotkanym przeze mnie hostingu - Humanitee.pl. Strona ładna, ale co się kryje pod tym? Miał ktoś styczność z tą "firmą"? Jakość, uptime i te sprawy. Powiem, że pokusiłem się wejście na kanał IRC, aby zasięgnąć informacji. O dziwo okazało się, że przebywają tam ?dzieci? rozmawiające o grach, oczywiście wyzwiska na poziomie gimnazjum etc. a co najciekawsze, będące administracją kanału. Być może od strony usług jest lepiej, a bynajmniej kulturalniej. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mcd 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 Ferie się zaczęły w niektórych województwach. Nie ma danych kontaktowych nawet, pewnie zwinie się dość szybko. Mam też wrażenie, że niedawno przewijał się już gdzieś ten layout Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 Bo ten szablon można nabyć za jakieś 10 USD , nawet wersja do WP jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mcd 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2013 Faktycznie. Odruchowo szukam takich danych w dziale kontakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eider 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2013 2013-10-13 Jeśli podobne błędy pojawią się w całości regulaminu to... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach