Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 Witam, poszukuję typowo budżetowych VPS'ów o następującej konfiguracji: Procesor: 0,9~1.2 GHz Ram: 128 MB VSwap: 128 MB Wirtualizacja: OpenVZ HDD: 5~10 GB Transfer: 30 GB (nielimitowany) (zależy od hostera) Łącze: minimum 6 Mbit (1 Mbit) (zależy od hostera) Opcje zaznaczam w nawiasach. Limit cenowy: do 30 zł, ale im mniej tym lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 (edytowany) A większy w tej cenie nie może być? Pod jakie zastosowanie szukasz serwera? Edytowano Styczeń 29, 2013 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 Może być, ale zależy mi na niskiej cenie. Niestety tajny projekt zakłada wielu serwerów :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 Budgetvps.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 Jeśli to nie jest maszyna pod jakieś tajne obliczenia z NASA , to zapraszam do nas, za kilka dni uruchamiamy serwer matkę w Polsce pod VPS: http://www.mzone-net.eu/index.php?d=vps Najtańszy ale mocniejszy jest u nas za 20 złotych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 ultimahost.pl i kod: OVZ_1024MB - 19 zł miesięcznie za pakiet ovz.1024MB przy płatności miesięcznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 (edytowany) Jeśli ma to być kilka serwerów to może zainteresujesz się różnymi lokalizacjami? Zmniejsza to podatność na awaryjność i ja osobiście brałbym "po jednym" z każdego datacenter, biznes-hostu, sldc, mzone etc. Edytowano Styczeń 29, 2013 przez Archi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2013 Kupię kilka VPS'ów u różnych firm, wiec spokojnie. Na serwerach będzie odpalonych parę skryptów, które nie będą jakoś obciążać maszyny Zapewne zdecyduje się na VPS'a z ultimahost.pl korzystając z tego kodu promocyjnego OVZ_80%. Myślę, że lepiej na tym wyjdę niż kupować za 19 zł. Nadal oczekuję propozycji innych firm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2013 To ja zapraszam do Webh.pl i do skorzystania z promocji na WHT: http://www.webhostingtalk.pl/topic/33566-webhpl-kody-promocyjne/?p=350178 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2013 Kupię kilka VPS'ów u różnych firm, wiec spokojnie. Na serwerach będzie odpalonych parę skryptów, które nie będą jakoś obciążać maszyny Zapewne zdecyduje się na VPS'a z ultimahost.pl korzystając z tego kodu promocyjnego OVZ_80%. Myślę, że lepiej na tym wyjdę niż kupować za 19 zł. Nadal oczekuję propozycji innych firm Weź pod uwagę, że kod o którym mówisz daje Ci jednorazowy rabat na płatność 3-miesięczną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2013 Myślę, że VPS będzie mi służył przez około 2 miesiące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2013 Myślę, że VPS będzie mi służył przez około 2 miesiące. Skoro tak, to proponuję nie zwlekać. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2013 Witam, Zapraszam do zapoznanai się z naszą oferta - pakiet MINI jest odpowiedni. Kosztuje on 23PLN miesięcznie, lecz dla użytkowników forum mogę zaproponować go za 20 PLN. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2013 Budgetvps.pl mintshost.pl webh.pl Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2013 Witam, Zapraszam do zapoznanai się z naszą oferta - pakiet MINI jest odpowiedni. Kosztuje on 23PLN miesięcznie, lecz dla użytkowników forum mogę zaproponować go za 20 PLN. Pozdrawiam tą czapkę mikołaja chyba możecie zdjąć ze strony, już dawno po świętach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz Skoczylas 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2013 Zapraszam do Serverini: Najtańsza opcja 19 zł netto (pakiet RVPS-256) https://www.serverini.pl/serwery-rvps.html Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kuci 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2013 myślę że webh.pl spełni twoje wymagania w odpowiedniej cenie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2013 (edytowany) Zobacz opinie tych firm i bꤺiesz widzia gdzie warto si꠰akowa殠Przede wszystkim zobacz opinie Mintshost. Ze swojej strony polece hekko.pl, konkretna jako殀 Edytowano Styczeń 31, 2013 przez mFilmy.com (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach