Mike Mouse 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 Witam Poszukuję hostingu pod portal. Najlepiej bez limitu transferu i dość dużą powierzchnią 10GB-25GB. Zastanawiałem się nad tym i nad tym. Fajnie by było, gdyby hosting posiadał Direct Admin + codziennie kopie bezpieczeństwa + zabezpieczenia przed atakami DDos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Popiel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 Z praktyki mogę polecić Biznes-Host. Przeniosłem się do nich i jak na razie żadnych problemów. Jak byś się na niego zdecydował to zapraszam do rejestracji przez mój link referencyjny http://biznes-host.pl/hosting-www/Popiel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mike Mouse 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 A jak u nich z uptime? I czy mają opcję SMS? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mike Mouse 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 Ovh czy biznes host? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 Jaki budżet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mike Mouse 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 Wnioskując po propozycjach, które podałem (ovh) to 10 zł miesięcznie. Wybór raczej padnie na biznes-host.pl pakiet standard. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 Serwer za 120 złotych rocznie z ochroną DDOS? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 (edytowany) Bież biznes-host mam oba hostingi i biznes-host bije na głowę ovh. Szczególnie pod względem suportu w ovh zawsze jak pisze do suportu mam wrażenie ze robią mi łaskę odpowiadając na moje maile a w biznes-host zawsze dostaje szybką odpowiedź. Ps. Jak zdecydujesz się na biznes host to wpisz ten kod rabatowy:U3TR-CRYD-NFT1 to dostaniesz 25% zniżki na pierwszą fakturę. Edytowano Styczeń 29, 2013 przez termi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mike Mouse 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 Kurczę na biznes-host.pl nie widzę opcji opłaty miesięcznej tylko z góry za cały rok trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 Możesz też za pół roku. A w ovh też chyba nie ma opcji płatności miesięcznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mike Mouse 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 Jest miesięczna z tego co widzę. Mi potrzeba z oplatą miesięczną, bo jest mi wygodniej i bardziej na "kieszeń" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mike Mouse 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 A ta oferta? http://hostit.pl/serwery/standard.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach