PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2006 Witam Chciałem zainstalować sobie Confixx`a. Niestety pojawia mi się błąd Fatal error:There is no Confixx::Filter module installed. This module is required for Confixx to work. If you see the message then automatic module installation has failed. Try to install it manually. You can find it in CPAN directory with name Updater<versions info>.tgz . If you still can not install it contact confixx-support.com Filter module jest zbyt ogólne do googlowania. Confixx 3.1.[chyba 1] Linux Mandrake 10.1 (badziew, ale tylko to mam na CD) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2006 Potrzebujesz doinstalować to cudo (Confixx::Filter) do modułow Perla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2006 Potrzebujesz doinstalować to cudo (Confixx::Filter) do modułow Perla. A skąd to wziąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2006 Producent nie dostarczyl? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2006 perl -MCPAN -e shell install Confixx::Filter Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2006 Nie czaje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2006 Jaka wersja perla '>= 5.6.1' ? To moze byc tez wina mdk ;] niestety nigdy go nie używałem ... btw, tak z ciekawości, po co Ci confixx na localhoscie Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach