cibiman 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2013 (edytowany) Chiałbym uruchomić serwis taki jak : http://camgate.org/index.php Żadnych wodotrysków coś prostego :] . Mile widziana FV . Edytowano Styczeń 28, 2013 przez cibiman (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2013 Witam, bok@netcase.pl, proszę pisać Pozdrowionka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cibiman 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2013 Może nie sprecyzowałem wszytkiego posiadam własny serwer vps pod to, potrzebuje jedynie cos do serwerka :] . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2013 @upJeśli dodałeś tę informację ze względu na post kolegi z netcase to chciałem poinformować, że oferują oni również usługi graficzne/programistyczne i zapewne dlatego podali kontakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 @up Jeśli dodałeś tę informację ze względu na post kolegi z netcase to chciałem poinformować, że oferują oni również usługi graficzne/programistyczne i zapewne dlatego podali kontakt Dokładnie Jakbym chciał sprzedać serwer to podałbym bok@netdc.pl, a nie podałem. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cibiman 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 Witam, bok@netcase.pl, proszę pisać Pozdrowionka. Dokładnie Jakbym chciał sprzedać serwer to podałbym bok@netdc.pl, a nie podałem. Pozdrawiam :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2013 @up. Sarkazm? Dodałeś te 2 cytaty w jakim celu? By udowodnić że podał te same 2 emaile? Chyba że nie zauważyłeś: bok@netcase.pl i bok@netdc.pl Pozdrawiam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach