Adrian Mazurek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2013 Witam ponownie Kieruję do Was pytanie, może mi pomożecie. Posiadam serwer VPS w Home z PLESKiem. Wszystko działało przez kilka miesięcy, niestety teraz serwer zaczął zapychać miejsce na dysku. Posiadam 50gb miejsca z czego wg PLESK strony zajmują 15 gb. Reszta to debian i aplikacje. Niestety nie mogę zlokalizować, gdzie zajmowane jest tyle miejsca. Support od home niestety ucina wszelką dyskusję twierdząc: Przyczyną zaistniałej sytuacji jest działanie którejś z aplikacji. Zapewne generuje ona pliki tymczasowe /tmp lub logi /logs. Nie jesteśmy jednak w stanie wskazać dokładnej lokalizacji plików oraz przyczyny ich generowania. Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak zlokalizować co generuje takie obciążenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2013 Nie "ucina" tylko oni nie są od zarządzania Twoim serwerem. http://www.webhostingtalk.pl/topic/41663-panel-zarzdzania-plikami-debian/ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach