secretservice 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2013 (edytowany) Zlecę zakodowanie layoutu pod phpBB3. Chciałbym aby praca wykonana była profesjonalnie. Miło by było, gdyby osoba zgłaszająca się do zlecenia miała jakieś udokumentowane doświadczenie w kodowaniu pod ten silnik. Zależy mi również na czasie. Dodatkowym atutem będzie zastosowanie CSS3/HTML5. Kontakt: - PW na forum - e-mail: piotrnawrocki91@o2.pl - GG: 9268957 Cena do negocjacji. Podałem takie widełki, bo z tego co się orientuje mniej więcej tyle biorą ludzie za kodowanie layoutu pod ten silnik. Edytowano Styczeń 28, 2013 przez secretservice (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
secretservice 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2013 Nie ma nikogo chętnego? Jestem w stanie do 200 zł wydać, może nawet trochę więcej. Skoro to cena jest problemem, możemy negocjować. Bardzo mi zależy na czasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2013 Czesc, wyslij mi projekt na pw, zobaczymy co sie da zrobic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2013 Wstaw choćby "miniaturę" twojego layouta. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach