zdydekz 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 Jak wam sie podoba moja sieć www.ShootGame.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mcd 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 Szczerze? Wszedłem, dostałem oczopląsu od kolorków, boksów itp. Nie wiedziałem gdzie patrzeć na coś wartościowego przez te kolorki. No i wtedy zmieniłem zakładkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2013 Ała, moje oczy... Kolego, ma być klimatycznie, ale ma być przede wszystkim czytelnie, a teraz nie dość, że oczy bolą to w dodatku miga to jak neony przed burdelami w Amsterdamie Trudno coś więcej napisać o stronie, a której nie jestem w stanie posiedzieć dłużej niż kilka(naście) sekund. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2013 Witam, Od siebie mam takie małe spostrzeżenie - wszystkie fora o CS'ie są robione na jeden wzrór... Oczywiście są ładne unikalne wyglądy ale jest to cholernie rzadkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2013 Nie wiem co ma oznaczać "sieć" serwerów, ale forum o typowo gimnazjalnym layu - dziwne wielkości fontów, dziwne kolorki, nasrane wszystkiego, nieczytelne, masakryczne. Raj gimbusów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2013 No jak to Sponsi, sieć serwerów, jeden serwer kilkunasto-slotowy wykupiony w jakiejś pukawce czy innym resellerze. SIEĆ SERWERÓW . 3/10. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2013 za mały top, większy top strzel Yyy, to jakimś szyfrem napisane jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach