zdydekz 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 Witam ma ktoś jakis pomysł na nazwe domeny? Chciałbym otworzyć swój klan a nie wiem jaka nazwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 LITOŚCI !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 mojklanaleniewiemjakanazwa.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 Naprawdę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 wlh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matthewk 30 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 Klannumerjeden.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mcd 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 LITOŚCI !!! Niestety "litosci.pl" juz jest zajete. Ale wolne sa wszystkie typu .eu, .com, .net etc. Może autor się skusi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2013 Spokojnie. Za chwilkę będzie prośba o sponsoring tejże domeny :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2013 Proponuję Ci takie nazwy dla "klanu": www.cs-klannajlepszynaswiecie.xaa.pl www.cs-klannajlepszynaswiecie.pl www.cs-najlepszyklanswiata.xaa.pl Mam nadzieję, że pomogłem (Nie reklamuję tu hostingu XAA ale podaję jeden z najczęściej występujących adresów w sieci ;]) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grafik.Marinez 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 Sprwadź sobie listę top100 klanów z innych podobnych, popularnych gier, napewno na coś wpadniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach