makosgsi 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 (edytowany) WitajciePoszukuje po raz kolejny już miejsca dla siebie... Interesuje mnie VPS z administracją, wykorzystuje go do instalacji CMSow typu Joomla, Wordpress, Drupal + poczta i ftp dla klientów. Krótka lista wymagań: Direct Admin PL 2 IP Własne serwery DNS Backup co 12 lub 24h z możliwością szybkiego przywrócenia całości + możliwość wysłania backupu na inny serwer Serwery w PL Firma z kilkuletnią tradycją Aktualnie nie potrzebuje wiele miejsca/transferu, wiec interesuje mnie najmniejszy pakiet z możliwością oversellingu, oraz bezproblemowej migracji na wyższe parametry. Na aktualnym serwerze mam bardzo duże problemy z szybkością bazy danych - strona potrafi ładować się kilkadziesiąt sekund lub wywalać błędy przy ładowaniu a wykorzystuje go tylko jako środowisko testowe dla mnie, wiec nie ma żadnej oglądalności, zależy mi na stabilności i szybkości. Do tematu zapraszam rowniez webmasterow, ktorzy byli w podobnej sytuacji jak ja Edytowano Styczeń 26, 2013 przez makosgsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MilordGibon 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 Polecam ci hosting EsData.pl ,najlepiej jakbyś zakupił VPSa/serwer dedykowany i tam skonfigurowałem serwer WWW ,mogę pomóc jak coś ,ale z panelem kloxo ,moje GG to 16047412. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makosgsi 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 MilordGibon - Esdata: Założenie działalności gospodarczej 000064885/2013 Urząd Miejski w Policach Police 2013-01-09 Więc nie spełnia jednego z podstawowych warunków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 (edytowany) Firmę z tradycją i parametrami co ci potrzeba ma mzone.pl serdecznie polecam tak jak i hekko Edytowano Styczeń 26, 2013 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 https://www.ionic.net.pl/serwery_vps_oferta_managed.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 Budżet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 https://neteasy.pl/hosting_dedykowany_vps_managed.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach