MlodeMonki.pl 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2006 Na poczatek chcialbym wszystkich goraco powitac(to moj pierwszy post na forum). Od jakiegos czasu intensywnie czytam forum i dowiaduje sie duzo ciekawych rzeczy jednak nie moge znalezc tego czego naprawde potrzebuje Interesuej sie ISP, serwerami , hostingingiem.... jednak w zadnej z tych dziedzin nie mam zadnego doswiadczenia, tak wiec zwracam sie do Was forumowicze z prozba o pomoc mozecie dla mnie napisac kilka rad, od czego zaczac i wogle moze wzial by mnie ktos pod swoje skrzyda i pokazal prawdziwe oblicze hostingu? Naprawde zalezy mi na ksztalceniu sie w tej tematyce Narazie jestem w 2 klasie LO, pozniej zamierzam isc na politechnike jak myslicie..to dobry pomysl jesli chce zajmowac sie praca z serwerami z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi mam nadzieje ze nikomu moj post nie przeszkadza i nie bedzie mnie glupio komentowac jeszcze raz dziekuje i od razu przepraszam.. tak na przyszlosc == dodam jeszcze ze uzywam Suse linuksa i jestem posiadaczem lacza na neostradzie aczkolwiek nie wiem czy to cos zmienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2006 Witam serdecznie na bardzo ciekawym forum hehe ;-) Hmm, prawdziwe oblicze hostingu ... to poprostu 'root' na dobrej maszynie ciekawy load, zapierające dech w piersiach awarie Userzy z banalnymi, ciekawymi jak i śmiesznymi problemami Powinieneś pogłębiać swoją wiedze na temat linuxa, programowania w powłoce, czytać mnustwo faq, handbookow, poczytaj o obsludze mysqla, programow pocztowych, poznaj wszystko na wylot Lub chociaż tak, byś mógł bez problemu wszystko skonfigurować, zabezpieczyć i zostawić, by działało jak najdłużej i jak najstabilniej google power ;] Oczywiscie kierować Tobą musi pasja, chęci i dobra wola Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach