Malas 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2013 (edytowany) Korzystał ktoś może z pakietu TV w Orange, który do abonamentu 129,90 i wyższego jest gratis na całą umowę? Mam problem, ponieważ pakiet jest aktywny a gdy w telefonie włączam aplikację "TV" i wybieram jakikolwiek program to dostaję komunikat "Nie masz aktywnego biletu ani pakietu TV". Dla pewności wysyłałem sms'a o treści TV na 323 ale otrzymałem zwrotnego że pakiet jest już aktywny. W Orange on-line podobnie - pakiet włączony. Może ktoś miał podobny problem i obejdzie się bez telefonu do BOK. Pozdrawiam Edytowano Styczeń 25, 2013 przez Malas (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2013 w telefonie włączam aplikację "TV" i wybieram jakikolwiek problem Dziwne to zabrzmiało 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2013 Dziwne to zabrzmiało Oczywiście chodziło o słowo program Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dew Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 Jakie wybierasz programy do obejrzenia? bo to tez jest wazne. W ramach tego pakietu masz czas na ogladanie programow za 60gr minuta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 Nie masz przypadkiem aktywnego wifi w telefonie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2013 Nie masz przypadkiem aktywnego wifi w telefonie? Nie ma znaczenia, ani na wifi ani na sieci komórkowej nie działa. Dew: sprawdzałem na wszystkich i żaden nie działa. Chyba nie obejdzie się bez telefonu na infolinie jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2013 (edytowany) Serio to kosztuje 60gr za minutę oglądania programu? Do tego 130 zyka abonament? OJP... EDIT: Oj tak, wiem, groszy. Wiadomo, że groszy. 60 groszy za minutę. Chodziło mi o taką żenującą opłatę. Edytowano Styczeń 27, 2013 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2013 0,60 zł = 60 gr =! 60 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2013 (edytowany) Serio to kosztuje 60gr za minutę oglądania programu? Do tego 130 zyka abonament?OJP... EDIT: Oj tak, wiem, groszy. Wiadomo, że groszy. 60 groszy za minutę. Chodziło mi o taką żenującą opłatę. Wystarczy sprawdzić na stronie orange.pl, że do abonamentu 130zł usługa ta jest darmowa Edytowano Styczeń 27, 2013 przez Malas (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2013 A, to luz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach