Agent007 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2013 Witam. Szukam dobrego serwera vps (nie ofert 2gb ramu za 250zł bo za tyle to mam sredniej klasy dedyka na kimsufi) z systemem freebsd. Jeżeli jest to możliwe proszę o oferty firm i opinie użytowników z linkami do firm oferujących vps z freebsd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2013 http://www.hitme.net.pl/xen_hvm.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_MK_ 23 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2013 Zapraszamy. Lokalizacja: ATMAN (Warszawa) Wirtualizacja: pełna, VMware vSphere Brak limitu ilości przesłanych danych - limitujemy pasmo dostępne dla danego środowiska wirtualnego. Możliwość uruchomienia filtrowania pakietów dla środowiska - bez dodatkowych opłat. Zapewniony backup środowiska wirtualnego. Adres testowy: 91.239.61.30 Przykładowa oferta: RAM: 1GB CPU: 1GHz Sieć: 10 Mbit/s, symetrycznie HDD: 10GB OS: FreeBSD 9.1 (amd64/i386) Cena: 99 zł netto/miesiąc Minimalny czas świadczenia usługi: 3 miesiące NIe wymienił Pan dokładnej specyfikacji jaka Pan interesuje, zapraszamy do kontaktu, możemy dopasować ofertę i ponegocjować biuro(at)waw.net.pl -------------------------------------------------- Waw.Net.Pl ul. Dębicka 29/29, 01-461 Warszawa NIP: PL 522-254-25-37, REGON: 142981947 http://www.waw.net.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent007 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2013 Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego np. na vihost otrzymuje tak potężne zasoby ale wlasnie na linuxie w tak niskiej cenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2013 Bo Openvz nie działa na bsd;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent007 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2013 To nie znajde serwera z bsd w takiej cenie tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2013 Tzn w jakiej chciałby Pan? Bo napisał Pan ogólnie to ogólnie zostały udzielone odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent007 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2013 To może napiszę tak. Potrzebny mi sprzęt i najchętniej wziąłbym sobie dedyka od ovh ale ktoś mi tłumaczył, że wtedy przy ataku bez kupna od nich firewalla (straszy mnie oplata instalacyjna 700zl) od razu zapchają mi łącze i po zabawie. Natomiast podobno sprzet pod vpsy ma własnie zalozone firewalle dlatego szukam vpsa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2013 Niestety nikt Pana chronić nie będzie za 100zł miesięcznie przed licznymi atakami Ddos. W Ovh Pana też nie ochronią bo tam jest tak duże łącze między operatorskie że albo linka będzie Pan mieć zapchanego ( czyli i tak usługa będzie niedostępna) albo mogą zablokować serwer ze względu na liczne ataki i przeciążenia sieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent007 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2013 Nie mówię o 100zł. Moge placic na start powiedzmy 300-400zl na miesiac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach