Gutaj 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2013 Witam, chciałbym się dowiedzieć co myślicie na temat tego o to programu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gutaj 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2013 Odświeżam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oreo 59 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 Nie lepiej wybrać się do innego forum z tematyką optymalizacji SEO itp.? Tutaj raczej ogólnie mówimy o webhostingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2013 Ja korzystam od jakiegoś czasu i mogę polecić, narzędzie ma ciekawą bezę katalogów i precli. Cena ostatnio strasznie spadła, bo ja kupowałem za 120zl, a teraz widzę, ze za ~50zł można kupić, no cóż. Za kilka złotych warto kupić licencję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GroupWork 3 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2013 Witam serdecznie wczoraj zakupiłem skrypt poza allegro i zostałem oszukany, nie polecam.Wysłałem zapytanie :witam a paypalem można bo będzie szybczej ? bo zależalo by mi dzisaj bym dostał ten skrypt, jesli pp nie można to na potwierdzenia przelewu na mail mógł bym mieć skrypt.Dostałem odp :Proszę przelać tradycyjnie. Jutro wysyłam skrypt.PozdrawiamCzekam na skrypt i nie dostałem go dalej.Pisze na mejla zero odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2013 I jaki to ma związek z opinią o samym programie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZbychuR Zgłoś post Napisano Luty 27, 2013 @up Może mu się wątki pomyliły czy co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GroupWork 3 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2013 ech nie polecam, kupiłem masakra 70% katalogów nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2013 ech nie polecam, kupiłem masakra 70% katalogów nie działa. Nom, ostatnia aktualizacja katalogów to katastrofa, masa z nich nie działa. Czekam na nową bazę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fresh 18 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2013 Baza katalogów to jakaś masakra - tak wygląda dodawanie do katalogów na podstawowej bazie: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2013 Baza katalogów to jakaś masakra - tak wygląda dodawanie do katalogów na podstawowej bazie: Naucz się czytać instrukcje ;/ Dziwne, bo u mnie nawet po 800 wpisów poleciało. Tak to jest jak się nawali w tytule tysiąc słów, tysiąc słów kluczowych, i 453 linki w opisie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PageSEO 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2013 ech nie polecam, kupiłem masakra 70% katalogów nie działa. Kupujesz skrypt, nie bazy. Lokalizacje pozyskuje się we własnym zakresie, harvestujesz lub kupujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach