Meyer 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 Witam, a więc tak jak w nazwie tematu chciałbym się dowiedzieć od fachowców na tym forum jak mogę sprawdzić na VPSie linux debian 6 jakie mam zainstalowane pakiety m.in screen, apache, php itp. Bo właśnie znajomy mi doinstalował coś bo nie mogłem sobie poradzić z jedną rzeczą i chcę wiedzieć co to było. z gory dziekuje za odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 dpkg -l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
igor_s 30 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 dpkg --get-selections Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meyer 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 less /root/.bash_history i będziesz wiedział co robił znajomy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meyer 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 @tgx o Wodzu o takie coś mi chodziło Wielkie dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meyer 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 @tgx o Wodzu o takie coś mi chodziło Wielkie dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach