`Libra 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 (edytowany) Witam. Jak w temacie, jaka jest wasza opinia tej strony: http://ehos.pl i proponowanych przez nich hostingów. Edytowano Styczeń 24, 2013 przez `Libra (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 Nie wiem o co pytasz bo to zdanie wybitnie nie jest po polsku (podana strona nie poleca żadnych hostingów), ale chyba nie liczysz na opinie o "marce", która działa od 5 dni?!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 jak nie jak tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Astea 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 Dwie takie same strony idel.pl oraz ehos.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 Mają bardzo ciekawy i rozbudowany regulamin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 Jest to nowa firma,w której przeprowadzam małe testy. Wszystkie uwagi jakie opisałem, zostały zmienione. Kontakt z supportem jest szybki - firmę mogę osobiście polecić. @ZooMpl - jak dowiedziałem się od właściciela firmy, regulamin ma zostać zmieniony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 Dlaczego pytasz o opinię skoro masz bliższy kontakt z tą firmą? Na paru forach masowy spam prowadzicie, nawet tam gdzie go nie powinno być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 Z tego co ja widzę, nie proszę o opinię nikogo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 (edytowany) Z tego co ja widzę, nie proszę o opinię nikogo... Mówiłem do autora (on "prosi" o opinię). Edytowano Styczeń 24, 2013 przez Matmaxalez (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach