spectra 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2013 (edytowany) Witam serdecznie Sprawę mam a raczej prośbę co do wyboru firmy . Otóż poszukuję serwerka pod parę stron typu : 3 strony wizytówki/portfolio, 1 mały sklepik na prescie i jedna strona na wordpress. Zastanowiłem się nad tymi 3 firmami jak : Ionic.pl , Biznes-host.pl oraz Kylos.pl ale mam dylemat która wybrać. chodzi mi głownie o jakość a co do tekstów to tak czytałem opinie Edytowano Styczeń 23, 2013 przez spectra (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2013 Mógłbyś jeszcze sprecyzować swój budżet, wymogi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2013 (edytowany) Polecam Biznes-host. Naprawdę dobra jakość, szybki support na GG (z Markiem). A jeżeli możesz, to proszę o rejestrację z mojego refa http://logout.pl/polecam/Matmaxalez Pozdro. Edytowano Styczeń 24, 2013 przez Matmaxalez (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2013 (edytowany) Support na gg z Markiem? od Kiedy P.Marek to twój kolega i od kiedy Biznes-Host.pl oficjalnie ma suport na gg ? Oczywiście również polecam biznes-host.pl korzystam z VPS i jestem zadowolony (uptime 155dni). Edytowano Styczeń 23, 2013 przez N0Name (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2013 Zapraszam do naszej oferty: http://www.mzone-net.eu/index.php?d=kontawww Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2013 Support na gg z Markiem? od Kiedy P.Marek to twój kolega i od kiedy Biznes-Host.pl oficjalnie ma suport na gg ? Znam go jeszcze zanim zaczął pracować w BH. Oficjalnie nie wiem czy jest. Ja z nim załatwiam wszystko przez GG (tak jak chyba większość osób z tego forum z tego co się naczytałem). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2013 (edytowany) Znam go jeszcze zanim zaczął pracować w BH.Oficjalnie nie wiem czy jest. Ja z nim załatwiam wszystko przez GG (tak jak chyba większość osób z tego forum z tego co się naczytałem). To skoro nie ma to po co podawać takie informacje. Support na gg w takich firmach nie brzmi profesjonalnie Wracając jeszcze do tematu polecam http://webh.pl oraz http://vihost.pl Edytowano Styczeń 23, 2013 przez N0Name (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2013 Ja nie widzę w tym nic złego. Ale nie o tym rozmowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2013 Przeglądania ofertę hekko.pl lub wybierz ionic =] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoole 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 chodzi mi głownie o jakość Jeśli chodzi o jakość, to spokojnie wybierz Ionic, na supporcie i jakości się nie zawiodłem jeszcze nigdy, a od dawna tam jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sixwishlist.com Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 Zdecydowanie IONIC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxuploadpl 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2013 Support na gg w takich firmach nie brzmi profesjonalnie A co ma kanał komunikacji do jakości supportu? Równie dobrze mógłby wysłać SMS, przejść się do firmy, czy podjechać i otrzymać pomoc. Metoda nie jest w moim przekonaniu istotna, liczy się skutek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makosgsi 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2013 Ja polecę Kylos.pl - od ok. 3 lat hostuje u nich swoje strony i moich klientów, więc jeśli wystarczy Ci wirtualny/reseller to nie zawiedziesz się Co do Biznes-host, mam doświadczenie jedynie z VPS i sa to bardzo słabe doświadczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max25 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2013 Sprawdzone i pewne wg mnie to: Unixstorm -> www.unixstorm.org/. Za niedługo będzie 3 rok. Zero problemów. Szybka pomoc - oby tak było zawsze. Biznes-Host -> biznes-host.pl/ doby support. Możliwość ustawienia indywidualnych parametrów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shibby 54 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2013 VPS z Biznes-Host. Choć mam go dośc krótko to jestem póki co zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach