Gutaj 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2013 Witam chciałem was prosić o ocenę projektu, studia graficznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2013 (edytowany) Strona wydaje mi się trochę za pusta... Moim zdaniem strona powinna być prosta ale bardziej profesjonalnie wykonana.. I zwroty "Cześć jesli szukasz ekipy" to raczej na forum dla nastolatków (chyba że uderzasz w tą grupę wiekową). Typografia "standardowa" Myriad Pro - Może pasowało by zmienić? : ) Ogólnie mnie taka oferta/strona by nie zainteresowała. @edit Dodatkowo ten koleś mnie rozbraja Pozdrawiam! Edytowano Styczeń 22, 2013 przez TeamPlay.com.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
resweb 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 Jak dla mnie - podoba się. Jednak jak już kolega wyżej wspomniał - trochę pusto. Może dodał bym "coś" na tej grafice mężczyzny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gutaj 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 To była beta cały czas coś dodaję :-) http://fooh.pl/pokaz/4688870375.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach