RomanT 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2006 Witam wszystkich. Mam problem natury technicznej. Prowadzę duży serwis który zajmuje obecnie 90% dysku na serwerze. Zakupiłem drugi serwer dedykowany jadnak już nie w tej samej serwerowni i mam problem z podpięciem domeny. Chodzi mi o to aby oba serwery były widoczne pod tą samą domeną. Bez robienia subdomen itp. Jak się do tego zabrać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dev/null 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2006 2 rekordy A pod rozne IP i pobawic sie TTL - jesli chodzi _tylko_ o to o czym piszesz - zeby jeden adres wskazywal rozne hosty w sieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RomanT 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2006 Dokładnie tak, a coś bliżej jeśli chodzi o TTL ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dev/null 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2006 najprosciej mowiac: kiedy domena A bedzie widoczna jako "pierwsza" i po jakim czasie nastapi zmiana, ze pierwszy bedzie wskazywany host B Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RomanT 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2006 Jak przykładowo wyglądały by takie wpisy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dev/null 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2006 przykladowo: www2.webhostingtalk.pl. 60 IN A 62.181.4.40www2.webhostingtalk.pl. 60 IN A 66.249.93.99 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach