KamilZ 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 Witam, Przedstawiam prostą wizytówkę internetową zrobioną dla koleżanki zajmującej się pozyskiwaniem klientów chętnych zareklamować się na telebimie w centrum Olsztyna. Wystarczy wejść na stronę http://www.reklama-led.olsztyn.pl aby zapoznać się z pełną ofertą. Napisz lub zadzwoń aby otrzymać cennik i porozmawiać o szczegółach współpracy. Serdecznie zapraszamy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 Pełno jest darmowych szablonów, które są ładne i mają podstawową zaletę - da się na nich cokolwiek przeczytać. Dlaczego nie zastosowaliście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 Naprawdę tego się nie da czytać, serio. Muszę skopiować całą stronę do notatnika i stamtąd ją czytać, to chyba nie miało tak działać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 A myślałem, że strona po prostu nie wczytuje mi się do końca.. No cóż Polecam zmienić kolorystykę i rozmiar czcionek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2013 Polecam zmienić wszystko.... Bo na to nie da się patrzeć... chyba że to miała być reklama "Bilboardu led" na jakimś skrzyżowaniu a nie strony... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max25 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2013 Kolor czcionki nie pasuje do tła szablonu. Wielkość czcionki jest za mała. Na takiej stronie powinna być galeria przedstawiająca ten telebim, przykładowe/wykonane realizacje, ułożenie w stosunku do ulicy, uczęszczanego chodnika. Nie jestem z Olsztyna, ale widząc średnio lokalizacje, ruch miejski - można określić target. W Krakowie też był przez chwile telebim ledowy na zakręcie... tylko w nocy telebanił po oczach własną reklamą, ale już go nie ma Ładne stronki i prosto można teraz zrobić na wordpresie- ładne wpisy z minaturkami zdjęć itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach