carbon70 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 Witam Na wstępie powiem że jestem kompletnie zielony w tematach jakie poruszacie na tym forum żonka potrzebuje założyć strone www jako wizytówkę swojego hobbi i ewentualnie zarabiania ( takie tam wisiorki czy inne bryloczki z pieskami lub kotkami) widziałem ofertę firmy 1&1 tzn. kreator www, serwer, cena ( 20 zł netto za miesiąc) to wszystko nam odpowiadało ale przeczytałem kilka negatywnych informacji o tej firmie i zastanawiam się czy są też inne takie firmy które maja taką samą lub podobną ofertę z góry dziękuję za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nesti 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 Polecam wykupienie hostingu WWW, najmniejszy pakiet na początek u którejś z firm polecanych na forum. Do tego system zarządzania treścią wordpress świetnie się nadaje na bloga. Mogę pomóc w pierwszych krokach, napisz na gg 4470385. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 Ja polecę Ci hekko - ref w stopce. Jest znacznie tańszy, bardziej profesjonalny i posiada isntalatron, tak więc bez problemu sobie poradzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HostGame.pl Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 biznes-host.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mati9815 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 minthost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 Kreator stron www ma w zasadzie niewiele firm, większość posiada sam instalator np Installatron lub Fantastico, który nie ma nic wspólnego z kreatorem stron. Szukaj hostingu z http://www.rvsitebuilder.com/ Wyżej wymienione firmy nie posiadają chyba tego w swojej ofercie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xtd Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 Kreator stron www ma w zasadzie niewiele firm, większość posiada sam instalator np Installatron lub Fantastico, który nie ma nic wspólnego z kreatorem stron. Szukaj hostingu z http://www.rvsitebuilder.com/ Wyżej wymienione firmy nie posiadają chyba tego w swojej ofercie. Hekko ma kreator stron (sitereptile.com). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 Hekko.pl z ich programem partnerskim, praktycznie tylko się patrzy jak suma się gromadzi, która się przyda na "potem":) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carbon70 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2013 dzięki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach