Redzik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 (edytowany) Elo. Potrzebuje porady gdyż prawie wszystkie domeny są zajęte dla mojej nazwy. Nazwa to "evolution" i jest to nzawa salonu fryzjerskiego. No nasuwa mi się www.evolution-miasto.pl ale jakieś długie. Jeszcze może być www.evolution.miasto.pl ale słyszałem że regionalne są mniej przyjazne. Ale dla kogo lub czego ? Wyszukiwarek czy ludzi. A może ktoś doradzi coś krótszego albo znajdzie jakąś domenę którą ja przeoczyłem a pasuje do nazwy i branży, bo np wolna jest domena sex.pl ale chyba właściciel salonu niebyłby zachwycony . Edytowano Styczeń 21, 2013 przez Redzik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 Każda domena jest dobra tylko myk jest w tym aby była łatwa w zapamiętaniu ... fryzjer-evolution.pl ? hair-evolution.pl , coś bez myślników ? Nie jest to portal globalny nastawiony na miliony wyszukiwań więc każda domena będzie odpowiednia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 ievolution.pl masz wolną nie masz długiej i pasuje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 Domeny regionalne są tak samo dobre jak inne, a w przypadku lokalnej działalności będzie pewnie lepsza nazwa typu evolution.miasto.pl niż jakieś kombinacje typu salon-fryzjerski-evolution.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 (edytowany) "ievolution" IMO bez sensu. Domena fryzjer-evolution już lepsza (i może się okazać, że będzie najlepsza w obliczu braku wolnych innych), salon-fryzjerski-evolution to już trochę za dużo. Opcja evolution.domena.pl jest OK. Czy ten fryzjer to taki nowoczesny, kul i trendy zakład, jak alternative (czy jakoś tak)? Edytowano Styczeń 21, 2013 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 (edytowany) To zwykły salon fryzjerski. Nie jest to coś typu TRENDY HAIR FASION w Bielsku czy alternative. Chociaż jeszcze do niedawna był to salon z sieci TRENDY ale właśnie zmienili nazwę na inną. A lepiej tak www.evolution-miasto.pl czy www.evolution.miasto.pl Edytowano Styczeń 21, 2013 przez Redzik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 Porównywalne. Możesz jeszcze kombinować your-revolution, czy coś, ale jest ryzyko wykorzystania języka angielskiego, że starsze panie mniej kumate mogą nie poradzić sobie z wpisaniem domeny. Trochę za mało info o biznesie, dopiero wyżej ciut napisałeś, heh. Jaki target? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Astea 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 Mi najbardziej podoba się domena - www.evolution.miasto.pl jest łatwa do zapamiętania oraz nie jest za długa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 (edytowany) Dobra. Dzięki panowie za pomoc. juz wszystko wiem. tzn to co powinienem poz PS Target ? Myślę że sam właściciel nie ma o tym zielonego pojęcia Edytowano Styczeń 21, 2013 przez Redzik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 Echhh... biznes po polsku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach