xxxMazaKxxx 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2013 Witajcie, Ile mogą być [ o ile coś mogą ] warte te domeny: - BiciorFM.eu - 24stream.eu - straz112.pl Proszę Was bardzo o wycenkę . Ps. Dorwałem mojego VPSa i mam zainstalowany zdalny pulpit. Co ciekawe - VPS chodzi szybciej od kompa w domu - od dzisiaj będę korzystał zdalnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2013 Moim zdaniem raczej nie więcej niż koszty rejestracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2013 created: 2013.01.16 22:24:09 Registered January 17, 2013 Registered January 14, 2013 Trochę biznes mało opłacalny trafiłeś... Musisz trafić bardzo dobrą domenę a nie byle co i miljony za nią brać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2013 Tak jak wyżej, cena rejestracji... nic ciekawego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grafik.Marinez 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 Nikt tego nie kupi, młode domeny, w dodatku nie słownikowe ogólnie nie ma sensu tego sprzedawać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZbychuR Zgłoś post Napisano Luty 10, 2013 Niestety.. jak Ci się uda opylić to jedynie za cenę rejestracji. Sorry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach