Arhu 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2013 Sprzedam wyżej podaną domenę. `Domain Name:GIMBUS.ORGCreated On:24-Jun-2012 16:10:12 UTCLast Updated On:28-Oct-2012 17:46:11 UTCExpiration Date:24-Jun-2014 16:10:12 UTC` Proszę o kontakt na maila ptr1007@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arhu 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2013 W razie potrzeby, mogę wystawić domenę na serwis aukcyjny allegro.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IStreamPL Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 Główkuje na co można ją wykorzystać, skoro domena nie ma żadnych wartości. Nazwa głupia dodatkowo .org Chyba nie warta więcej niż rejestracja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arhu 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 A widzi Pan, otrzymałem dotychczas kilka ofert i zapewniam że oferty może nie opiewały na tysiące lecz więcej niż "koszt rejestracji". Ja niestety nie miałem czasu na poprowadzenie mojego projektu, dlatego ją sprzedaję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 Domena typowo polska, dlatego końcówka .pl pewno byłaby o wiele więcej warta. Tak jak zawsze powtarzam domena jest tyle warta ile ktoś jest w stanie za nią dać - dla mnie jest bezwartościowa, ale nie wątpię, że znajdą się osoby które dadzą coś więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2013 Może ktoś założy sobie stowarzyszenie zrzeszające gimbusy I .org jak znalazł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2013 .pl to bym się chyba nawet sam zastanawiał : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arhu 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2013 Odkopuję Oferta nadal aktualna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yaneek 13 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2013 No to Ci co proponowali rozmyślili się? Zaproponuj cenę a zobacze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach