qrew1 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2013 Witam Panie i Panowie Mam pytanie czy moja stronka na skrypcie demotywatorów ma szansę przebicia się w necie? Każde wypowiedzi przyjmę z honorem xd licze że mnie nie zdołujecie na dziń dobry. Pozdrawiam Link do stronki: http://smiesznezdjecia.jcom.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arve_lek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2013 Takich stronek nigdy za wiele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2013 Raczej szansy na przebicie nie ma. Nawet logo nie ma, nie mówiąc o oryginalnej nazwie a nie jakieś "smiesznezdjecia". No i jeśli chcesz żeby to porządkie wyglądało to nie wstawiaj do każdego tytułu demota emotki i nie pisz wszystkich wyrazów z wielkiej litery bo to naprawdę denerwuje i śmierdzi gimbusiarstwem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mati9815 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2013 i to jeszcze na darmowym hoscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2013 Porażka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2013 (edytowany) Kiedy te dzieciaki skończą w końcu z kopiowaniem kwejka, demotów i innych podobnych site'ów? Przecież to już nawet śmieszne nie jest, tych stron jest na pęczki, od cholery i już absolutnie nikt nie ma ochoty nawet wchodzić na taką stronę, ja napisałem tego posta bez absolutnie żadnego wglądu w witrynę bo już z góry po domenie i przeznaczeniu widzę, że mogę ocenić ją na 1/10. Wymyśl coś oryginalnego . Edytowano Styczeń 20, 2013 przez Archi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2013 @Archi - ja wszedłem. I wiesz co Ci powiem? Dobrze zrobiłeś. Te podpisy pod tymi "śmiesznymi zdjęciami" nawet nie są śmieszne, a wybitnie żałosne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eskimos 17 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 (edytowany) Jednym słowem dno... Domeny darmowe, zapewne hosting też darmowy, content chujowy... Banda pokemonów próbuje robić kolejne gówniane kopie serwisów kwejk.pl, czy demotywatory.pl? Ocena końcowa: (-0,5/5) Edytowano Styczeń 24, 2013 przez Eskimos (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GroupWork 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2013 o cholera jasna ile jeszcze taki stronek powstanie. Nie ma szansy na przebicie o to moje zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2013 o cholera jasna ile jeszcze taki stronek powstanie. Nie ma szansy na przebicie o to moje zdanie. nie zgrywaj sie, rownież zaprezentowałes forum WIELOTEMATYCZNE, których jest 100% wiecej, niż ta strona. Ty rownież nie masz szans na przebicie z oryginalnym projektem, mimo to - on ma łatwiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach