Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2013 Hello, Sprawa prosta: - self-hosted - średniej wielkości (kilkaset produktów w kilknastu - 20 - 30 kategoriach) Generalnie trzeba, by było przyjaźnie (templatki), bez bezsensownych obciążeń, że jakiś dziwny kod i minimum na 100 produktów to VPS, itd. : ) Co szanowni koledzy webmasterzy aktualnie stawiają najczęściej? Dzięki za kontrybucje. pozdro, Miłosz / Sponsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2013 Presta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2013 A jednak, heh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
admin@prohost.pl 74 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2013 Jeśli chcesz wydać na skrypt kasę to są lepsze opcje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2013 QuickCart. Prosty, konfigurowalny, szybki, nieobciążający. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2013 QuickCart odpada, trochę za mały. Kasy nie chcę wydawać, myślę, że nie ma takiej potrzeby przy takim mało-średnim kalibrze wdrożenia. Tym bardziej, że to barter : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2013 Presta ode mnie też ma głos. Ewentualnie, jeśli to byłoby coś naprawdę sporego to Magento Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2013 presta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2013 Ja też polecam Presta .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kix 28 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2013 Prestashop jest ok, ale może powodować problemy. Z takich najczęściej spotykanych, to wysypanie się całego panelu administracyjnego (brak niektórych zakładek, brak produktów itd), po wgraniu skopanego modułu. Jeśli nie masz zamiaru grzebać i samemu rozwiązywać problemów, warto wyłożyć parę stówek więcej i kupić coś z sensownym supportem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2013 Kupne odpadają, bo to wdrożenie będzie "za pół ceny" dla znajomka : ) Presty dawno nie próbowałem, zobaczę musowo. Skopanych modułów nie będę używał, a na pewno najpierw bekap, potem test : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2013 Prestashop jest ok, ale może powodować problemy. Z takich najczęściej spotykanych, to wysypanie się całego panelu administracyjnego (brak niektórych zakładek, brak produktów itd), po wgraniu skopanego modułu. Jeśli nie masz zamiaru grzebać i samemu rozwiązywać problemów, warto wyłożyć parę stówek więcej i kupić coś z sensownym supportem. To nie jest wada presty, ale braku umiejętności webmastera. Każdy skrypt może się wyłożyć jak dodasz moduł / kod z błędami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach