PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2013 @maniack - w takim razie wolę być nazywany "grammar nazi" (założyć mundur?) niż półgłówkiem (skoro może być grammar nazi to może być i półgłówek ) nie potrafiącym używać własnego języka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2013 Ej, kto na poważnie bierze? Bo ja nie, a akurat określenie "grammar nazi" noszę z dumą od dawna (na jednym forum mi nawet taką rangę zrobili) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EM5 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2013 Dbanie o język to w tych czasach rzecz godna pochwały...Ostatnio usłyszałem nowe słowo z języka polsko-hamerykańskiego - "fokusuję się" (od focus - skupiać się). A wypowiedziała je Mandaryna - "Ostatnio fokusuję się tylko na..." Żenada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2013 @EM5 - nie "fokusuj się" tak na Mandarynie Toć to nawet debilnie brzmi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2013 (edytowany) Dzięki za reakcję, ale czy zauważył ktoś, że system reputacji kuleje? Po usunięciu niesłusznych minusów i tak swoich punktów nie odzyskałem To chyba jakiś bug Edycja: pomyłeczka Edytowano Marzec 13, 2013 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach