murgal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2013 Witam, Szukam pracy zdalnej, na bieżąco zarządzam kilkoma serwerami (WWW, DNS, gier, shoutcast), biegła obsługa CMS i popularnych skryptów, DA, cPanel itp. od kilku lat interesuję się i działam w różnych infrastrukturach sieciowych jako tester czy pomoc techniczna. Lokalnie zajmuję się instalacją sieci/przebudową . Mogę pracować jako pracownik BOK, doraźna pomoc techniczna i wszystko inne związane z serwerami. Mogę pracować na umowę zlecenie/dzieło, Na bieżąco mam styczność ze środowiskiem linux, także nie ma z tym najmniejszego problemu. Pozdrawiam Kontakt: konrad@z.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Focus Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2013 A box cena? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2013 A da się to ustalić? Nie wiem co będę robił, nie wiem jakie godziny pracy. Kompletnie nic. Nie jestem w stanie określić nawet orientacyjnej ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach