Letniaczek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2013 (edytowany) Witam serdecznie! Chciałem przedstawić do komentowania oraz aktywności nasze forum muzyczne. Stworzyłem to forum dlatego, że od zawsze interesowałem się muzyką i nigdy się z nią nie rozstaje. Forum jest postawione na MyBB, edycją szablonu w większości mój kolega administrator, można powiedzieć odwalił kawał dobrej roboty! Na forum, znajdują się różne gatunki muzyczne i nie tylko. Nie będę się tu zbytnio rozpisywać, po prostu zapraszam ! Adres: http://clubowa.pl Edytowano Styczeń 17, 2013 przez Letniaczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2013 O, i to jest poziom wdrożenia, który można publikować do oceny. Kolopik, GrandBB uczyć się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię to ! 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2013 A druga sprawa to wręcz bijące podobieństwo domeny do http://www.klubowa.pl/ ;P Raczej do konkurencyjnego forum muzycznego na domenie clubowe.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Letniaczek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2013 Tu oceniamy moje forum, a nie rozmawiamy Panowie o konkurencji. PS. Dziękuje za pozytywne komentarze, czekam na więcej wypowiedzi. Pomoże nam to w poprawieniu i jeszcze bardziej udoskonaleniu forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2013 Na clubowe.pl mi wykrywa Kaspersky wirusa : ) Oceniając twoje forum można wziąć pod uwagę konkurencję jak najbardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2013 Hey Pytanie, w jakim celu tworzysz kolejne forum z identycznymi zasadami jak kilka konkurencyjnych ? Nie wprowadzasz zupełnie nic nowego na rynek, dlatego ciężko będzie Ci osiągnąć cokolwiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Letniaczek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2013 Lubię wyzwania. W życiu nic nigdy łatwo nie przychodzi. ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hipek.xd 8 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2013 Forum na prawdę fajne, ale jest kilka błędów: - Angielskie nazwy w: - wyszukiwarce w nagłowku - po zalogowaniu w panelu: "welcome back xxx" Oprócz tego: - po zalogowaniu mam w nagłowku: "panel użytkownika/rejestracja" - co mnie obchodzi rejestracja jak jestem zalogowany? - button wyślij w DVZ SB wychodzi poza ramkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach