Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2013 Hello, oddam Drastyczne.com.pl. Domena niebawem spada i nie zamierzam jej przedłużać, oddaję również cały portal, bo nie będzie mi już potrzebny. Domena internetowa o nazwie drastyczne.com.pl wygaśnie dnia 2013-03-10 22:40:49. Domena zarejestrowana w Masternet. Mogę poprosić o authinfo i zrobić cesję przez AM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hipek.xd 8 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2013 Oddajesz - za darmo? Jeśli tak to zaklepuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2013 Oddajesz - za darmo? Jeśli tak to zaklepuję Tak, podaj swój e-mail na PW to podeślę wszystko, na dniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hipek.xd 8 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2013 Jesli ktos ma ciekawy pomysl to odstap mu ta domene A jesli nie to biore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2013 (edytowany) Regula jest taka, że kto pierwszy ten lepszy Nie interesuje mnie, co kto ma zamiar zrobić z domeną, ale fajnie żeby ją wykorzystał w jakis sposób (przedlużając). Ponadto robię porządki więc jeszcze znajdzie się kilka domen do oddania za free + gotowe strony www, jak np Esoccer.pl Esoccer.pl - oddane do puli dochodzi Grozrywka.com.pl Edytowano Styczeń 14, 2013 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paweł Storoż 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2013 Pw poszlo:) Wysyłane z mojego LG-P970 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2013 Wszystko łoddane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach