orton21 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2013 Cześć. Chciałbym się dowiedzieć jak mógłbym na swojej stronie umieścić filmiki z yt, ale tak żeby co jakiś okres czasu zmieniały się. Tzn mam jeden filmik a po iluś tam sek. wyświetla się inny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orton21 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2013 (edytowany) To będzie ten kod? <script type="text/javascript"> // <![CDATA[ Array.prototype.random = function(limit) { if (typeof limit == 'undefined' || limit < 0) limit = 1; else if (!limit) limit = this.length; for (var i = 0, source = this, target = new Array(), n = source.length; i < limit && n > 0; i++) { do { var index = Math.random(); } while (index == 1); index = Math.floor(index * n); target.push(source[index]); source[index] = source[--n]; } return target; } document.write(new Array( // Tu wpisz kolejne elementy: 'Tekst 1', 'Tekst 2', 'Tekst 3' ).random().join('')); // ]]> </script> Swoją drogą mam jeszcze jedno pytanie. Jak mam kilka podstron i na nich mam tam 'polecamy' i znajdują się tam filimi yt To jak mogę zrobić żeby w tych podstronach wczytywało filmiki yt które będą się zmieniać losowo, a które np dam do innegow pliku ' polecamy.html ' żebym nie musiał na każdej podstronie aktualizować,tylko w jednym pliku od razu. Dałoby się coś takiego? Edytowano Styczeń 14, 2013 przez orton21 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orton21 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2013 Umiałby mi ktoś pomóc? Bo pilnie tego potrzebuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2013 Może lepiej będzie jak powiesz co chcesz osiągnąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach