Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2013 Witam! Poszukuję ofert VPS z PL, UK, DE, które nie są zbyt mocne (128/256 RAM, CPU < 1Ghz) - oczywiście mogą mieć lepsze parametry, jednak interesują mnie jak najtańsze IP do tych serwerów w ilości min. 5. Czyli jak najtańsze VPS z 5 i 5+ adresów IP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2013 Witam, Chodzi o jednego VPS czy jeden VPS w kazdej z lokalizacji? Pozdrawiam, Dino Strzeminski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2013 w budgetvps masz 4zł/IP dodatkowe ale nie wiem ile max możesz ich sobie kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2013 Witam, W IDhosting możesz tanio się odnośnie IP dogadać. Napisz do nich z propozycją. Mają własne małe DC i dobrą jakość usług. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2013 @dinek - oferty z różnych lokalizacji. Porównam albo wezmę kilka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2013 A ile IPkow Pan potrzebuje? Dino Strzeminski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2013 Na początku myślałem o 5-15, jednak jeszcze nie mam pewności ile dokładnie. Na razie muszę wiedzieć w jakich kwotach będą się te adresy wyrażać, chcę porównać oferty i dopiero wtedy coś mówić. Dużo transferu mile widziane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2013 Witam, Moge zaoferowac we Frankfurcie 1 rdzen 512MB RAM 10GB HDD 500GB transferu 15IP Miesiecznie 60PLN netto (73,8 brutto) Pozdrawiam, Dino Strzeminski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach