IT ISLAND 43 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2013 Cześć, mam laptopa Asus K50c straciłem niestety dwie zaślepki które zakrywają zawiasy zdjęcie z zaznaczonymi zaślepkami: Szukałem po Allegro ale nic nie znalazłem. Może wiecie gdzie można otrzymać. Dzięki bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kovalsky 22 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2013 (edytowany) Jeśli nie ma do Twojego modelu, to wpisz "zaślepka asus", "naprawa asus" (w allegro) i popytaj tych, którzy sprzedaja dużo części (sklepy). Możliwe że maja, ale nie wystawiaja aukcji ze względu na koszty. Sam tak kupowałem części do starego laptopa. Edytowano Styczeń 13, 2013 przez kovalsky (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2013 Może od k50 / k50AB będa pasować? http://allegro.pl/zaslepka-maskownica-zawiasow-asus-k50-k50ab-komple-i2925212367.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2013 Głowy nie dam, bo Asusów z serii K już jakiś czas w łapach nie trzymałem, ale zdaje mi się, że wszystkie mają te same obudowy. Najlepiej połazić/podzwonić po "śmieciarzach" handlujących sprzętem poleasingowym, często trafiają im się ustrzelone sztuki, które idą na części. Na Allegro takich firm jest na tony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2013 Na Allegro takich firm jest na tony. Tych laptopów w częściach także Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach