Igorek 26 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2013 Jeśli zły dział przenieść Zainstalowałem torrentflux z polecenia apt-get install torrentflux wszytko śmiga ładnie jak trzeba pobieranie wysyłanie. Tylko zamiast katalogu /home/{user}/pobrane mam /var/cache/torrentflux/user jak to zmienić, będę bardzo wdzięczny. Po 2 godzinach męczenia się żadnego efektu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2013 admin > settings > path Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2013 gdy wpisuję /home/torrentflux pisze Path is not Valid ścieżka jest nieprawidłowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2013 Najpierw musisz stworzyć taki folder i nadać mu odpowiednie CHMODy (najpewniejsze jest dać po prostu 777). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2013 Nie będę zakładał już nowego tematu to zapytam tutaj. Czy NX od zdalnego pulpitu ma limit połączeń z serwerem, bo z tego jaki kiedyś coś robiłem to limity wynosił chyba 2 połączenia i powyżej 2 osób nie dało się połączyć czy da się to jakoś obejść, bo jednak wole to od VNC Dlaczego na VNC pulpit i obraz się zacina a na NX chodzi naprawdę płytnie. Serwer to kimsufi za 70 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach