__2006__ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2006 Tak se zobaczyłem www.nazwa.pl I zobaczyłem ze rejstruja domeny i widze ze duzo domen jest w trakcie rejestracji w NetArt hm? CZyli jak kupie domene tzn zarejestruje to bede mial ja ? Hmm czy to jest tylko PreRejestracja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amfre 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2006 chyba juz jest otwarta zwykla sprzedaz o ile sie nie myle, wiec mozna normalnie kupowac. w trakcie rejestracji = zamowiona, ale nie oplacona jeszcze lub zaplata nie zaksiegowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartłomiej Rosiński 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2006 chyba juz jest otwarta zwykla sprzedaz o ile sie nie myle mylisz sie, rejestracja zostanie uruchomiona 7 kwietnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aftereight 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2006 CZyli jak kupie domene tzn zarejestruje to bede mial ja ? Hmm czy to jest tylko PreRejestracja ? To jest tylko zbieranie zamówień i wpłat za nie. 7 kwietnia wszystkie zgłoszenia zostaną wysłane i ... kto pierwszy ten lepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach