Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2013 Cześć wszystkim! Dziś zgłaszam na sprzedaż serwer: PaintBall (1/2 rozkręcony): Aim/Awp/Fy (1/2 rozkręcony): --------------- Forum: www.Elite-Games.eu --------------- 165zł+ na hostingu www.SerweryGier.com Cennik (do uzgodnienia): PaintBall: 200zł Aim/Awp/Fy 70zł Forum: 180zł wPLN na hostingu (Do uzgodnienia) Kontakt GG: 8792624 Tel. 508539157 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2013 Czyli mam rozumieć, że w cenie forum nie ma serwerów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2013 Czyli mam rozumieć, że w cenie forum nie ma serwerów? Czego pytasz jak widzisz że nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2013 Bo chcę dokładnie koledze wytłumaczyć, który nie ma tu konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach