RBT 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2013 Witam, Piszę tutaj temat ponieważ wiem, że serwerownie oddają stary sprzęt do utylizacji albo do wywalenia. A ja bardzo chętnie przyjąłbym go i oczywiście pokrył wszystkie ceny przesyłki. Sprzęt służy mi do celów hobbistycznych, oraz do nauki. Od 2 lat jestem uczniem technikum informatycznego i bardzo lubię w wolnym czasie 'majsterkować' przy serwerach itp... Więc jakby ktoś tutaj z forum miał nie potrzebny sprzęt albo kompletne serwery na pewno byśmy się dogadali. Pozdrawiam Robert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2013 Zdarzyło się , że rozdawano na forum sprzęt lecz stosunkowo szybko zawsze się rozchodził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2013 Musisz obserwować Sam przygarnąłem nie małe pudełko ze sprzętem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RBT 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2013 No właśnie wiem, mam nadzieję że może jakaś serwerownia albo ktoś ma coś na zbyciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2013 Ja też jestem bardzo ZAINTERESOWANY Przyjecięciem serwera ważny by był w miarę sprawny/POKRYWAM KOSZTY PRZESYLKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2013 do pół roku będę miał z 2 serwery na zbyciu . Muszą być sprawne ? Wysłane z mojego GT-I9100 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2013 To zależy co jest uszkodzone i jaki koszt naprawy, bo też bym coś nie dużego przygarną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2013 do pół roku będę miał z 2 serwery na zbyciu . Muszą być sprawne ? Wysłane z mojego GT-I9100 Nie nie muszą tylko jak bys mi je oddał najpierw powiedz co nie dziala ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach