nix89 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2013 Witam. Jak w tytule. Prosze o wycene domeny l2.com.pl (jest mi juz zbedna) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2013 - koszt rejestracji w plecy = warta nic jak widzisz domena .pl jest na sprzedaż , więc jaką wartość w tym momencie com.pl reprezentuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2013 jakieś abc.com.pl warte może być cokolwiek tylko wtedy jeśli powstanie firma abc, a abc.pl będzie zajęte ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2013 Hmmm... Nie powiem Ci ile jest warta, ale mogę powiedzieć czego nie jest warta. No własnie rejestracji. Hmmm... Nie powiem Ci ile jest warta, ale mogę powiedzieć czego nie jest warta. No własnie rejestracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2013 (edytowany) 9 zł. 3 zł. Edytowano Styczeń 11, 2013 przez Archi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Avida Dollars 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2013 Tak jak napisałem na di.pl: Nie zarejestrowałbym, a tym bardziej bym jej nie kupił. Brak komercyjnego zastosowania, widoków na KK i jakąkolwiek sensowną sprzedaż, domena L2.pl na parkingu. Konstatując = 0 PLN niestety. [Domena była odkupiona, nie rejestrowana z puli wolnych.] http://di.pl/topic/90680-l2compl/ Pozdrawiam, Tomasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach