Konrad Z. 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 (edytowany) Czy widział ktoś lub miał kontakt ze Sławkiem z Edartu? Zawsze lubił sobie znikać na góra kilka dni, ale teraz nie ma go od Sylwestra. Sprawdziłem dokładnie, nie było go ani na gg, fb, mailu, ani nie odbiera telefonu. Trochę się martwię Na dodatek jestem za granicą i nie mam możliwości przejechania się do niego. Edytowano Styczeń 9, 2013 przez Konrad Z. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 Poniósł go sylwestrowy melanż... Kim w ogóle jest Sławek z Edartu ?:> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad Z. 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 Gość od szybki-serwer.pl (duu.pl) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 To porządny człowiek, któremu w Krakowie wyżerałem frytki w Macu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad Z. 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 A ja mu wypijałem drinki truskawkowe w klubie U Luisa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 A gdzie jest maciek z klanu bo dawno go nie widziałem ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biszkopcik 37 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 Zabawny temat ;D Nie wiemy gdzie jest Sławek z Edartu ani Maciek z klanu ;D Chociaż może być tak jak mówi kolopik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 A telefonu nie odbiera ? A do żony dzwoniłeś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 Ale Edart? Czy ktoś inny? heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad Z. 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 Tak, chodzi mi o Edarta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 Konrad Z. Firma:FHU Edart To jakiś noworoczny joke? Nie wiecie co sie z wami w firmie dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 Jutro 10-ty więc może o wypłatę chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad Z. 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 Współpracuję ze Sławkiem już od dawna. Inne osoby, które również z nim współpracują także straciły z nim kontakt. Tak jak wspomniałem, skąd mam wiedzieć co się z nim dzieje jak jestem 2500 km od Polski? Nie chodzi o wypłate. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad Z. 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 Temat do zamknięcia. Sławek się odnalazł. Bangkok go wciągnął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 No, inaczej bym to nazwał, ale szczęściarz ;-) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2013 No to dalej szukamy Maćka !!! przejrzyj telefon Sławka może babkę z niespodzianką między nogami spotkał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2013 (...) Bangkok go wciągnął W temacie wciągania przez miasto to proponuję piosenkę http://youtu.be/JwnmCkOGs44 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2013 to już po Sylwestrze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2013 (edytowany) Co do video to raczej: https://www.youtube.com/watch?v=1AWEzLRY-Yw Edytowano Styczeń 10, 2013 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach